Advertentie's


Bardiensten: schrijf je in met het Jiba afhangbord.

Leden - Alleen voor leden

Met ingang van het tennisseizoen 2012 maakt TV Slagvaardig voor het inplannen van de bardiensten gebruik van Jiba afhangbord. De leden kunnen zelf hun voorkeuren aangeven en meteen vastleggen in een eenvoudig computersysteem. Hiervoor hebben alle leden de hiervoor benodigde informatie via de mail of met de post ontvangen.

Het verrichten van de bardiensten is gebaseerd op de collectiviteitsgedachte. Ieder lid dat zijn bardienst niet heeft afgekocht dient een zodanig aantal bardiensten te draaien zodat alle diensten voor het hele seizoen ingevuld zijn. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen A- of B-leden. Alle leden vanaf 18 jaar draaien een gelijk aantal bardiensten. Het aantal bardiensten is afhankelijk van het aantal leden dat aangegeven heeft bardiensten te willen draaien.

De inschrijving voor de bardiensten kan op eigen initiatief en gelegenheid t/m 24-3-2012 worden geregeld door de leden. Daarna worden de nog openstaande bardiensten ingepland onder de leden die dit nog niet hebben gedaan. Hierbij kan geen rekening worden gehouden met de individuele voorkeuren van de leden. Daarvoor hebben de leden immers tot en met 24-3-2012 de gelegenheid gehad.

Ieder lid kan vanaf 24-3-2012 via Jiba afhangbord checken voor welke bardiensten hij/zij is ingepland De leden krijgen dus niet meer individueel informatie over de te verrichten bardiensten thuis gestuurd.

Indien een lid vervolgens om welke reden niet verschijnt op de ingeroosterde bardiensten, wordt het boetebeleid toegepast. Helaas is dit noodzakelijk gebleken omdat in voorgaande jaren leden niet zijn verschenen op ingeplande bardiensten. Tevens hebben alle leden voldoende gelegenheid gehad om op basis van hun voorkeuren de bardiensten in te plannen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 

 

Schrijf een reaktie, eerst even inloggen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."